MALATYAÂ'DA 2. KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

30 Mart yerel seçimi için MalatyaÂ'da 2. kadın başkan adayı Demokratik Sol PartiÂ'den MalatyaÂ'nın Akçadağ İlçesi Belediye Başkanlığı adayı Sevda Kök oldu.
Gazeteciler Cemiyeti'nde, DSP Akçadağ Belediye Meclisi adayı Sinan Bor, Kayısı Diyarı Toplum Dayanışma Derneği yöneticileri Murat Öztürk ve Mustafa Cüru ile birlikte basın açıklaması yapan Kayısı Diyarı Toplum Dayanışma Derneği Başkanı Sevda Kök, bu kez de belediye başkanı olarak hizmet vermek için aday olduğunu söyledi.
Akçadağ ilçesine kadın eli değmesi için aday olduğunu dile getiren Kök, “Dernek başkanı olarak kayısı konusunda yaptığım çalışmaları kamuoyu biliyor. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyorum” şeklinde konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi, Malatya'nın Pütürge İlçe Belediye Başkanlığı adayı Eczacı Güzin Koçak olarak açıklanmıştı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İlhan Geçit Yeşilyurt’taki Yeniden İnşa Rakamlarını Açıkladı: 42 Bin 500 Konut ve İş Yeri Yapıldı!
- Başkan Sami Er'den İstanbul'da Malatya Çağrısı: “Yeni Yüzünü Görmeye Gelin”
- TOBB Nefes Kredisi'nde Yeni Dönem Başlıyor: Kredi Limiti 5 Milyon TL'ye Yükseldi
- Malatyalı Umut Güner Fon Soruşturmasında Gözaltına Alındı
- Yeşilyurt Belediyesi 5 Arsayı Satışa Çıkarıyor! İhale Tarihleri Belli Oldu!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.