MalatyaÂ'da her şeyi sıfırdan oluşturacağız

Saadet Partisi'nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, 2040 Malatya'sını planlayacaklarını kaydederek, “Büyükşehir olan Malatya'da her şeyi sıfırdan oluşturacağız” dedi.
Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmaları kapsamında Fuzuli ve Kışla Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililerle birlikte esnafı ziyaret eden Erkal, büyük ilgi gördü.
Erkal, 2040 Malatya'sını planladıklarını kaydederek, “İnşallah nasip olursa 30 Mart'ta, 2040 Malatya'sının hedefini yeniden kuracağız. Benim bu tespitlerim popülist ya da hayal ürünü değildir. Kent planları 25 yıl için yapılır. O kentin sosyal ve teknik altyapısı, kimliği, nereye yürümesi gerektiğini en az 25 yıl önceden hesaplamak zorundasınız. Malatya ilk defa büyükşehir oluyor. Çok önemli bir karar arifesindesiniz. Büyükşehirde bütün sistem yeniden planlanacak. Eğer bu büyük organizasyonu, bu büyük planlamayı, bu büyük hedefi doğru dürüst ortaya koyamazsanız Malatya büyükşehir değil, büyük bir köy olur. Zayıflara karar verme hakkını vermeyiniz. Bu işi beceremeyeceklere bu hakkı vermeyiniz” diye konuştu.
Büyükşehri vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini ifade eden Erkal, şunları söyledi:
“Malatya büyükşehir oldu. Büyükşehir ile birlikte her şey sıfırdan ele alınacak. Temeller yeniden atılacak. Belki de şehrin merkezi değişecek. Bu Malatya adına tarihi bir dönemeçtir. Bu sürecin iyi bir şekilde yönetilmesi gerekiyor. Biz 2040 Malatya'sını planlayacağız. Belediyeciliği iyi bilen bir isim olarak göreve talip oldum. Hep beraber Malatya'yı layık olduğu yere taşımak için sizlerin vekaletini istiyorum.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kamuoyunda Tartışılan Beton Kalitesine Karşı Sektörün Önde Gelen İsimleri Harekete Geçti
- Yeni Sanayi Sitesindeki 3 Bin Esnaf Yetkililerden 2 Aylık Ek Süre İstiyor
- Çamurlu Mahallesindeki Akoğuz Konutlarında Hak Sahipleri Yeni Evlerinin Anahtarlarına Kavuşuyor
- Malatya Çevre Yolundaki Trambüs Durağında Unutulan Sahipsiz El Çantası Polis Ekiplerini Alarma Geçirdi
- Arapgir Kuluncak ve Pütürge İlçelerinde Kurulan Taş Ocakları Sayesinde Kırsal Yollar Yenileniyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.