MalatyaÂ'dan memnun bir şekilde ayrılacağım

Valiler kararnamesi ile Malatya Valiliği görevinden İstanbul ValiliğiÂ'ne atanan Vasip Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin GürkanÂ'a veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Malatya konuşuldu. Vali Şahin'den memnun olduklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Hepimizin bildiği gibi ülkemizin gözbebeği olan İstanbul'a valimizin tayini çıktı. Biz kendisinden ziyadesiyle memnunuz. Bu zamana kadar Malatya'mızda görev yapan sayın valimizin yaptığı işler takdire şayandır. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başarılı olacağına inanıyorum. Yolu açık olsun. İstanbul Valiliği görevinde kendisine üstün başarılar diliyorum” dedi.
Vali Vasip Şahin ise, Malatya'dan memnun bir şekilde ayrılacağını belirterek, “Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan çalışkan, becerikli kişiliğiyle, çalışkanlığıyla vatandaşlar tarafından takdir edilen bir başkanımız. Bende kendisine bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Gürkan, günün anısına Vali Şahin'e Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda açılan kurslarda yapılan bir tablo ve dokuma halı hediye etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.