Malatya’da 13 ve 14 Ekim'de Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler

Malatya’da 13-14 Ekim tarihlerinde birçok mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. Bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle çeşitli ilçelerde 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintileri olacak. Vatandaşlar kesinti saatlerine dikkat etmeli.
Malatya’da 13 ve 14 Ekim 2024 tarihlerinde, çeşitli mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak. Elektrik hizmet sağlayıcısı tarafından yapılan açıklamaya göre, işletme bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle planlı kesintiler gerçekleşecek.
BAKIM ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE KESİNTİLER OLACAK
Battalgazi, Akçadağ, Yeşilyurt, Yazıhan, Doğanyol gibi ilçelerde, elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler arasında Bahçelievler, Dolamantepe, Toptaş, Çöşnük, Kadıçayırı ve daha birçok mahalle bulunuyor. Kesintiler 09:00 ile 17:00 saatleri arasında sürecek.
VATANDAŞLAR DİKKAT ETMELİ
Yatırım çalışmaları nedeniyle Arapgir, Kale, ve Hekimhan gibi ilçelerde de kesintiler olacak. Kesinti sırasında vatandaşların gerekli tedbirleri almaları öneriliyor. Özellikle elektronik cihazların zarar görmemesi için kesinti öncesi önlemler alınmalı.
DETAYLAR: https://www.firatedas.com.tr/BilgiDanisma/BakimProgramiveKesintiListesi
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Elektrik Kesintisi 11 Eylül 2025: İlçe İlçe, Mahalle Mahalle Saatler Belli Oldu
- Malatya Hava Durumu 11 Eylül 2025: Gün Boyu Sıcaklıklar Saat Saat Açıklandı
- Malatya Namaz Vakitleri 11 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- Malatya’da 10 Eylül Vefat Listesi: 7 Kişi Hakkın Rahmetine Kavuştu
- İş Güvenliği Bu Mu? Kule Vinçle İndirilen İşçi Şoke Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.