Malatya’da 2 Eylül 2025 Namaz Vakitleri: Gün 04.25’te Başlıyor

2 Eylül 2025 Salı günü Malatya’da sabah namazı 04.25’te kılınacak. Güneşin 05.50’de doğmasıyla birlikte şehir yeni bir güne adım atacak. Öğle 12.32, ikindi 16.10, akşam 19.03, yatsı ise 20.23’te okunacak ezanlarla birlikte Malatyalılar ibadet vakitlerini idrak edecek.
HİCRÎ TAKVİMDE 10 REBİULEVVEL
Bugün, hicrî takvime göre 10 Rebiulevvel 1447. İslâm dünyasında Peygamber Efendimiz’in doğum ayı olarak bilinen Rebiulevvel ayının onuncu günü, Malatya’da da manevi bir iklimle karşılanıyor.
SABAHIN BEREKETİ 04.25’TE
Günün ilk ezanı sabah 04.25’te okunacak. İmsak vaktiyle birlikte sahurdan çıkanlar ve sabah namazına hazırlananlar için yeni bir günün kapısı aralanacak. Güneş ise 05.50’de doğacak.
AKŞAM 19.03, YATSI 20.23
Öğle 12.32’de, ikindi 16.10’da eda edilecek. Akşam ezanı 19.03’te okunacak. Günün son namazı yatsı ise 20.23’te kılınacak. Bu saatler, hem cemaatle buluşacak camilerde hem de evlerinde ibadet eden Malatyalılar için yol gösterici olacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.