Malatya
02 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.67
  • EURO
    46.56
  • ALTIN
    4310.4
  • BIST
    10.743
  • BTC
    115595.24$

Malatya’da 2.500 Kişilik Camii ve 2 Kur’an Kursu Hayırla Yükseldi

Malatya’da 2.500 Kişilik Camii ve 2 Kur’an Kursu Hayırla Yükseldi
Malatya Valisi Seddar Yavuz, kentte 2.500 kişilik cami ile 2 Kur’an kursu yaptıran hayırsever Hasan Demezoğlu’na Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın gönderdiği takdir belgesini takdim etti.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, kentte önemli hayır işlerine imza atan iş insanı Hasan Demezoğlu’nu makamında ağırladı. Demezoğlu’na, Malatya’ya kazandırdığı 2.500 kişilik camii ve 2 Kur’an kursu nedeniyle Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından gönderilen takdir belgesi takdim edildi.

MALATYA’YA HAYIRLA HİZMET EDENLER UNUTULMUYOR

Hayırsever iş insanı Hasan Demezoğlu’nun, hemşerileri için yaptığı bu anlamlı hizmetin takdir edilmesi kentte memnuniyetle karşılandı. Vali Yavuz, yaptığı açıklamada, “Topluma hizmet eden her birey bu milletin gönlünde yer edinir. Sayın Demezoğlu’na gönülden teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

CAMİ VE KUR’AN KURSLARI EĞİTİME KATKI SUNUYOR

2.500 kişilik kapasiteye sahip olan cami ile birlikte inşa edilen 2 Kur’an kursu, sadece ibadet değil; aynı zamanda eğitim ve birlik ortamı sunuyor. Demezoğlu’nun bu çalışması, Malatya’da örnek hayır projeleri arasında yerini aldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!