Malatya'da 3-4 Nisan’da Elektrik Kesilecek! İşte Etkilenen Yerler!

Malatya'da 3-4 Nisan tarihlerinde birçok mahallede uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak. Battalgazi, Doğanyol ve Arguvan ilçelerinde gerçekleşecek kesintilerin detayları belli oldu. İşte elektriksiz kalacak bölgeler ve saatler!
Malatya'da 3-4 Nisan 2025 tarihlerinde çeşitli mahallelerde uzun saatler sürecek elektrik kesintileri yaşanacak. Elektrik dağıtım şirketinin yaptığı açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde gün boyu elektrik olmayacak.
İŞTE KESİNTİDEN ETKİLENECEK MAHALLELER VE SAATLER
Battalgazi – Paşaköşkü Mah. 09:00 – 17:00
Doğanyol – Çolak, Gümüşsu, Gökçe, Bayırköy Mah. 10:00 – 16:00
Arguvan – Bozan, Çavuşköy, Yeni Mah. 09:00 – 17:00
Kesintilerin, bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceği bildirildi. Yetkililer, vatandaşların önlem almasını ve elektrikle çalışan cihazlar konusunda dikkatli olmalarını önerdi.
UZUN SÜRELİ KESİNTİLERE DİKKAT!
Yetkililer, belirlenen saatler dışında kesinti yaşanmaması için ekiplerin hızlı ve etkili bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Ancak elektrik kesintilerinin çalışmaların seyrine göre uzayabileceği ifade edildi.
Kesintiyle ilgili gelişmeleri ve güncellemeleri takip etmek için resmi duyurulara göz atmayı unutmayın!
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.