Malatya’da 4 katlı hasarlı binada göçük meydana geldi!
Malatya son dakika haberi: Malatya’da depremlerde hasar alan 4 katlı bir binada göçük meydana geldi. Büyük bir gürültü meydana gelen göçük sonrası çevre binalardaki vatandaşlar tahliye edildi.
Malatya son dakika haberi: Olay, 10.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Kırçuval Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbulluoğlu sokak içerisinde bulunan ve 6 Şubat depremlerinde ağır aldıktan sonra boşaltılan 4 katlı bir binanın arka bölümünde göçük meydana geldi. Büyük bir gürültü ile meydana gelen göçük sonrası çevre binalarda ikamet eden vatandaşlar tahliye edilirken, bölgeye polis ekipleri sevk edildi.
Görgü tanıkları göçüğün büyük bir gürültü ile gerçekleştiğini belirtirken, olayın yaşandığı sokak yaya ve araç geçişine kapatıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt Belediyesi Yangın Bölgesinde Temizlik Çalışması Başlattı
- Deprem Konutları Portekiz’i Hayran Bıraktı!
- Nohutlu Mahallesi’nde Çıkan Yangın Korku Dolu Anlara Neden Oldu!
- Genç Ve Kadın Çiftçilere Kapalı Ortamda Bitkisel Üretim İçin İlave Destek Geliyor
- Hayvancılık Destekleri Artıyor: Çoban Ve Arıcılar İçin Yeni Ödemeler Açıklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 1İNANILMAZ
- 1ÜZGÜN
- 1KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.