Malatya
19 Eylül, 2025, Cuma
  • DOLAR
    41.38
  • EURO
    48.80
  • ALTIN
    4859.1
  • BIST
    11.048
  • BTC
    116966.52$

Malatya'da, Askeri Personel Muhammet Kayal Hayatını Kaybetti

Malatya'da, Askeri Personel Muhammet Kayal Hayatını Kaybetti
Malatya'da, otomobil ile motosikletin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.Kaza, Malatya-Ankara kara yolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, bölgede seyir halinde olan M.F.Ö. idaresindeki 44 FU 485 plakalı otomobil ile S.A. yönetimindeki 34 GJJ 439 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Muhammet Kayal (27) yaralandı.

MUHAMMET KAYAL HAYATINI KAYBETTİ 

İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Muhammet Kayal kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada hayatın kaybeden Muhammet Kayal'ın 2'nci Ordu Malatya Merkez Komutanlığında görevli askeri personel olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!