22 Eylül, 2026, Salı
  • DOLAR
    48.82
  • EURO
    56.05
  • ALTIN
    6785.8
  • BIST
    13.338
  • BTC
    85500.471$

Malatya'da, Aydın Kazıcı 5 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Malatya'da, Aydın Kazıcı 5 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bir düğünde akraba olan husumetli iki aile arasında çıkan kavgada yaralanan 32 yaşındaki askeri personel 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.

20 Haziran Perşembe saat 20.15 sıralarında Battalgazi ilçesi Bulgurlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, İnönü Üniversitesi yakınlarındaki bir düğün salonunda düzenlenen düğün törenine katılan ve akraba olan husumetli iki aile üyeleri arasında çıkan silahlı kavgada vurulan baba Abdullah Kazıcı (53) ile oğlu Aydın Kazıcı (32) Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılmış, baba aynı gün hayatını kaybetmişti.

AYDIN KAZICI VEFAT ETTİ 

Hastanede tedavisine devam edilen askeri personel olduğu belirtilen Aydın Kazıcı 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. R.K., A.K., M.K. ve M.K. gözaltına alınırken R.K. tutuklanmış, diğer 3 zanlı ise adli kontrol şartı ve yurtdışı çıkış yasağı ile serbest bırakılmıştı.

KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!