Malatya’da Bayramın İkinci Günü Hangi Ekmek Büfeleri Açık Olacak? İşte Tam Liste

Malatya Büyükşehir Belediyesi MEGSAŞ ekmek satış büfeleri, bayramın ikinci günü kapılarını açıyor. Şehir genelindeki 22 farklı noktada hizmet verecek olan büfeler, sabahın erken saatlerinden akşam vaktine kadar vatandaşın ekmek ihtiyacını karşılayacak.
Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına MEGSAŞ büfeleri bayramın ikinci günü hizmete başlıyor. Toplam 22 noktada sabah 08.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında ekmek satışı gerçekleştirilecek.
HİZMET VERECEK NOKTALAR
Hizmet verecek büfeler arasında; Çevreyolu, Eskimalatya, Battalgazi, Paşaköşkü, Emeksiz, Hanımın Çiftliği, Sarıcıoğlu, TOKİ 1-2-3, Doğu Garajı, İskender, Kuyuönü, H. Ahmet Yesevi, Teknokent, İkizce, Malet, Gelinciktepe, Temelli, İkizce 2. Etap, Hacıabdi ve Yamaç büfeleri yer alıyor.
HAYVANAT BAHÇESİ DE KAPILARINI AÇIYOR
Çocuklar için Büyükşehir Belediyesi özel bir hazırlık yaptı. Yoğun ilgi gören Hayvanat Bahçesi, 20-22 Mart tarihleri arasındaki bayram süresi boyunca ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Belediye, çocukların gönüllerince bir bayram geçirmeleri amacıyla bu mekanı bayram hediyesi olarak sundu.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sami Er ve AK Parti Milletvekillerinin Katıldığı Şenlik Tartışmaların Odağına Oturdu
- Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım Partisinden İhraç Edilmeyi Göze Aldı
- Malatya'da 63 Üreticiye Binlerce Metrekare Kurutma Filesi Desteği Sağlandı
- Sami Er Malatya'nın Gelecek Vizyonunu Bakan Işıkhan'a Anlattı
- Hekimhan'da TOKİ Kazısında Kemik ve Kafatası Parçaları Bulundu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.