Malatya'da, Boşanma Aşamasındaki Eski Polis, Bayramın Son Günü, Dehşet Saçtı

Malatya’da bıçakla kendini eve kapatan boşanma aşamasındaki eski polis memuru, polisi alarma geçirdi. Bıçakla kendine zarar veren eski polis, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrası ikna edildi. Olay, saat 16.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Taştepe Mahallesi’nde meydana geldi.
İddiaya göre, Dönence Sokak'ta ikamet eden ve bir süre önce meslekte ihraç edildiği öğrenilen bir çocuk babası eski polis memuru M.M., eşinin ayrılma kararına tepki göstererek kendini eve kapattı.
ESKİ POLİS, POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ
İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, ekipler M.M.’nin kapıyı açması için uzun uzun dil döktü. Bıçakla kendini yaralayan M.M., yaklaşık 1 saat süren görüşmeler sonrası eşinin ikamete getirilmesi şartıyla kapıyı açtı.
BAŞLATILAN TAHKİKAT SÜRÜYOR
Evinde eşiyle bir süre görüştürülen M.M. olay yerine çağrılan sağlık ekiplerin müdahalesi sonrası ambulansa alınarak önce Battalgazi Devlet Hastanesi’ne daha sonra ise polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kale’de Örtü Yangını Felakete Döndü: İki Ev Kül Oldu!
- Pütürge-Çelikhan Hattı Alarm Veriyor: 5 Büyüklüğünde Depremler Kapıda
- Basketbolun Emektarları Nail Değirmenci İçin Sahadaydı
- Malatya’da Kadınlara Madde Bağımlılığı Eğitimi: "En İyi Polis Annedir"
- MTÜ'den Geleceğe Yatırım: Yeşil ve Dijital Dönüşüm İçin Yeni Bölümler Açıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.