04 Haziran, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya’da Büyükşehire Tepki: MOTAŞ Sınıfta Kaldı

Malatya’da Büyükşehire Tepki: MOTAŞ Sınıfta Kaldı
 Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) tarafından düzenlenen seferlerin yetersiz olduğunu ileri süren mahalle sakinleri yol kesti.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) tarafından düzenlenen seferlerin yetersiz olduğunu ileri süren mahalle sakinleri Mahmutlu Mahallesinde yolcu otobüsünün önüne geçerek aracın geçişine izin vermedi.

MAHALLE SAKİNLERİ MAĞDUR

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) tarafından bölgeye düzenlenen toplu taşıma seferlerin yetersiz kaldığını ileri süren mahalleli çocukların durum nedeniyle okula geç kaldığını belirterek ilgililere tepki gösterdi. Düzensiz ve yetersiz olan seferler nedeniyle bölge halkının uzun bir süredir mağdur edildiğini kaydeden mahalle sakinleri yaptıkları basın açıklaması sonrası olaysız dağılırken, eylem nedeniyle bir süreliğine aksayan trafik daha sonra normale döndü.

KAYNAK: İHA 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!