Malatya’da Cinayet Şoku: 23 Yaşındaki Samet Karadağ’ın Ölümünde 3 Tutuklama

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, 23 yaşındaki Samet Karadağ, bir evde bıçaklanarak ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili 8 zanlı gözaltına alındı, 3'ü tutuklandı.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi, 16 Ağustos Cuma gecesi korkunç bir olaya sahne oldu. 23 yaşındaki Samet Karadağ, bir grup arkadaşıyla birlikte kaldığı evde bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, İlyas Mahallesi Emirgan Caddesi’nde bulunan bir apartmanın son katındaki dairede meydana geldi. Bağrışma sesleri üzerine harekete geçen polis ekipleri, ihbarı aldıktan kısa bir süre sonra olay yerine intikal etti. Ekipler, Samet Karadağ'ın karın bölgesine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandığını tespit etti.

ZANLILAR CEZAEVİNDE
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Karadağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Olayın ardından geniş çaplı bir inceleme başlatan polis ekipleri, apartmanın arka kısmında atıl halde bir pompalı tüfek buldu. Cinayetle bağlantılı olduğu iddia edilen 8 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 3'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.