Malatya'da, çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden, enkazdan, hurda topluyor!

Deprem bölgesi olan Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, yasağa rağmen bazı aileler çocukları ile birlikte canlarını da tehlikeye atarak molozlar arasında hurda topluyor.
Asrın felaketinin yaşandığı illerden biri olan Malatya'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, çocuklar hiçbir tehlikeye aldırış etmeden yıkım alanına girerek enkazdan demir alıyor.
TEHLİKEYE ALDIRMIYORLAR
İnönü Caddesinde depremde ağır hasar alan binaların yıkımı sonrası küçük çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden yıkım alanına girerek enkazdan demir hurdaları topluyor. Malatya Valiliği’nin enkaz alanına girişleri yasak yapmasına rağmen, buna aldırış etmeyen çocuklar iş makinelerinin de çalışmalarını zaman zaman engelliyor. Polis ekipleri bu kişileri birçok alanda enkaz alanına girmelerine izin vermezken, zaman zaman da buna aldırış etmeyen çocuklar bu tehlikeli işe devam ediyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.