Malatya'da, depremin etkileri konuşuldu!..

İnönü Üniversitesi’nde düzenlenen konferansta Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkileri ve hazırlanan Malatya Deprem Raporu Eylem Planı ele alındı.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen "6 Şubat 2023 Depremlerinin Yapılar Üzerindeki Etkileri ve Malatya Deprem Raporu" konulu konferans düzenlendi. Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Hulusi Şahin, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansta, "Malatya Deprem Raporu Eylem Planı"nın hayırlara vesile olmasını diledi.
Türkiye'nin en köklü üniversitelerinden biri olan İnönü Üniversitesi'nin böyle çalışmalar yapmasının Malatya için bir şans olduğunu aktaran Şahin, "Yapılan çalışma şehri yeniden inşa edecek yetkililere rehber olacaktır. Emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.
Daha sonra konuşmacılar Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Türkmen, İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Burhan Karakoç, İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yaşar Ayaz ve İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Talha Sarıcı sunumlarını gerçekleştirdi.
Programa, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın ve akademik personeller katıldı.
HABER MERKEZİ / MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Adli Tatil Süresince Sadece Acil Ve Tutuklu Dosyalarına Bakılacak
- Üreticinin Sabrı Kalmadı.. Maliyetler Karşısında Fiyatlar Çok Yetersiz!
- Üniversite Kapısındaki Adaylar İçin Nefesler Tutuldu: Büyük Gün Yirmi İki Temmuz Çarşamba
- Türkiye Sağanak Yağışla Mücadele Ederken Malatya Öğle Saatlerinden Sonra Adeta Yanacak
- MİAD Malatya Şubesinde Bayrak Deşitimi: Rıdvan Budak Başkanlığa Seçilerek Göreve Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.