Malatya’da Doğanın Kalbinden Görüntüler: Yaban Keçileri Yola İndi!

Malatya’nın Darende ilçesi Ilıca yolu güzergâhında yabani keçiler sürü halinde görüldü. Doğaseverleri mest eden manzara, vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.
Malatya’nın Darende ilçesine bağlı Ilıca yolu güzergâhında dikkat çekici bir doğa olayı yaşandı. Yol kenarındaki dağlık alanda yabani keçiler sürü halinde dolaşırken görüldü.
CEP TELEFONLARINA YANSIDI
Sürü halinde dolaşan keçiler, yoldan geçen vatandaşların ilgisini çekti. Doğaseverler için eşsiz bir görüntü oluşturan keçiler, cep telefonlarıyla kaydedildi.
DOĞANIN ZENGİNLİĞİNE VURGU YAPILDI
Doğal yaşamın korunması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, bu görüntülerin bölgenin ne kadar zengin bir doğaya sahip olduğunu ortaya koyduğunu ifade etti. Keçilerin serbestçe dolaştığı anlar sosyal medyada da ilgi gördü.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.