Malatya’da Dönüşüm: 4 Yeni Projenin İhalesi Yapıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşilyurt İkizce Mahallesi’nde planladığı 4 büyük projeyle 1.884 konut, 50 dükkan, 1 cami ve modern altyapı çalışmaları için ilk adım atıldı. Başkan Sami Er, "Şehrimizi modernize etmeye devam ediyoruz!" dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, şehrin çehresini değiştirecek önemli bir projeyi duyurdu. Yeşilyurt İkizce Mahallesi’nde toplamda 1.884 konut, 50 dükkan ve modern altyapı çalışmaları için 4 etaplık büyük projenin ihalesi tamamlandı.
3. BÖLGE 6. ETAP: 350 KONUT VE 22 DÜKKAN
Projenin 6. etabında, 350 konut ve 22 dükkan yer alacak. Yeşilyurt’un bu bölgesi, modern mimariyle inşa edilen konutlarla buluşacak.

3. BÖLGE 8. ETAP: 369 KONUT VE 1 CAMİ
8. etapta, 369 konutun yanı sıra bir cami de yer alacak. Bu etap, sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor.
3. BÖLGE 22. VE 23. ETAPLAR: TOPLAM 1.165 KONUT VE 28 DÜKKAN
22. etapta 608 konut ve 14 dükkan, 23. etapta ise 557 konut ve 14 dükkan bulunacak. Her iki etapta da altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarıyla daha yaşanabilir bir ortam sağlanacak.
.jpg)
SAMİ ER: "MODERN VE KONFORLU BİR MALATYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Başkan Sami Er, projelerin detaylarını paylaşırken, “Her etapta daha modern ve konforlu yaşam alanları oluşturuyoruz. Malatya’mıza hayırlı olsun!” dedi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.