Malatya’da Elektrik Kesintisi Alarmı: İlçe İlçe Saatlerce Enerji Yok

Yeşilyurt ve Battalgazi başta olmak üzere Malatya’nın birçok mahallesinde 3-4 Eylül tarihlerinde uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak.
YEŞİLYURT’TA UZUN SÜRELİ KESİNTİ
Yeşilyurt ilçesinde 3 Eylül 2025 Çarşamba günü saat 09.00 ile 17.00 arasında Bostanbaşı, Tecde, Karakavak ve Yakınca mahallelerinde işletme bakım çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek.
BATTALGAZİ’DE İKİ AŞAMALI ÇALIŞMA
Battalgazi’de ise 3 Eylül Çarşamba günü Orduzu Mahallesi’nde 09.00-12.00 saatleri arasında kesinti yapılacak. Aynı gün Hanımınçiftliği ve Karabağlar mahallelerinde 13.30 ile 16.30 arasında enerji kesintisi uygulanacak.
4 EYLÜL’DE DE DEVAM EDECEK
Kesintiler 4 Eylül Perşembe günü de sürecek. Yeşilyurt’un bazı mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında işletme bakım çalışması kapsamında elektrik verilmeyecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 3 EYLÜL ÇARŞAMBA MALATYA NAMAZ SAATLERİ: AKŞAM EZANI KAÇTA?
- Malatya’da Elektrik Kesintisi Alarmı: İlçe İlçe Saatlerce Enerji Yok
- Malatya’da Sıcaklık 35 Dereceyi Bulacak, Akşam Saatlerinde Rüzgar Etkisini Artıracak
- Malatya Vefat Edenler | 2 Eylül 2025’te Hayatını Kaybedenlerin İsim Listesi
- MALATYA-KAYSERİ YOLUNDA BİR KAZA DAHA: ÖLÜM YOLU ALARM VERİYOR
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.