Malatya'da en son ne zaman deprem oldu?

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, AFAD verilerine göre, 4,9 büyüklüğünde, Kandilli Rasathanesine göre ise 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 19.29'de 4,9 büyüklüğünde, Kandilli Rasathanesine göre ise 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Sarsıntının, 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Acil çağrı merkezlerine şimdiye kadar olumsuz bir ihbar ulaşmadı. İl genelinde taramalar devam ediyor.
GÖRÜR'DEN İLK YORUM GELDİ
Depremin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Prof. Dr. Naci Görür, "deprem Malatya fayı üzerinde oldu. Sanırım bağımsız bir deprem ve Sürgü fayı üzerindeki 7,6'lık depremin Malatya fayını yüklemesi sonucu oluştu" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni Çarşıda İşyerleri Neden Boş Kalıyor? Emlakçılar Odası’ndan Kira Uyarısı
- Malatya’da Emeklilerden Seyyanen Zam İçin AYM’ye Çağrı
- Malatya’da İş Dünyası İçin E-Ticaret Akademisi Kuruluyor
- Şire Pazarı’nda Hareketlilik Arttı! Kayısıcı Esnafı Yeni Merkezde Toplanıyor
- Organ Taşıyan UMKE Aracı Elektrik Direğine Çarptı: Malatyalı Mehmet Can Gür Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.