dore okulları
Malatya
10 Mayıs, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4135.9
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Malatya'da, facia, köşe başında sinyal veriyor, ama gören yok!


Malatya'da, facia, köşe başında sinyal veriyor, ama gören yok!
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, ağır hasar gören binalar tehlike saçıyor. Çevre yolu mevkiinde, Turgut Temelli Caddesinin girişinde bulunan bir bina bunun sadece bir örneği... Üstelik çökme riski taşıyan binaya, uyarı levhası bile asılmazken, yapının tam girişinde bulunan işletme, faaliyetine devam ediyor.
Narin

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya, aradan geçen aylara rağmen hala güvensiz bir şehir. Ağır hasar alan ve boşaltılan binaların yıkımı gecikince tehlike de kol geziyor. Her gün yüzlerce kişinin önünden geçtiği binalar, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya.

SORUMLU KİM?

Bunun sadece bir örneği olan Turgut Temelli Caddesi'ndeki bina, insanları tedirgin ediyor. Binanın baktığı sokakta yayalar ve araçların geçiş yapması tehlikeye davetiye çıkarıyor. Ayrıca binanın bazı noktalarında da taşların sokağa döküldüğü görülüyor. 

Bölgeden geçen vatandaşların ortak düşüncesi ise şöyle: "Bu binaya ve altındaki insanlara bakın. Şimdi buradan bir parça alttaki esnafın veya geçen birinin başına düşse; suçlusu kim olacak?"

Malatyalı vatandaşlar, yetkililerin, bu noktada çalışmalarını hızlandırmasını bekliyor. 

HABER MERKEZİ-MALATYA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!