Malatya’da Feci Ölüm: Hamıd Mouloudzadeg Merdiven Boşluğuna Düştü

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bir inşaat işçisi, 4. kattan merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen iş kazasında bir işçi hayatını kaybetti. 42 yaşındaki inşaat işçisi Hamıd Mouloudzadeg, çalıştığı 4. kattan merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralandı.
HASTANEYE KALDIRILDI AMA KURTARILAMADI
Olay, Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki bir inşaat alanında saat 08.45 sıralarında yaşandı. Dengesini kaybederek metrelerce yükseklikten düşen işçi için hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Ağır yaralı olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mouloudzadeg, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İş kazasının ardından olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Çalışma koşulları ve iş güvenliği tedbirlerinin yeterliliği araştırılıyor.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Fişler Çekilsin: Malatya’da Gün Boyu Elektrik Kesintisi
- Malatya’da Sıcaklık Düşüyor: Termometreler 34 Dereceyi Gösterecek
- Malatya’da Cuma Günü İçin Namaz Vakitleri ve Detaylı Saatler
- Malatya’da Vefat Edenler Listesi: Battalgazi ve Yeşilyurt’ta Cenazeler
- Kanser Kapıyı Çalmadan Malatya’da Ücretsiz Kontrol Fırsatı!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.