Malatya’da Görevli Sözleşmeli Erbaş Fatih Kılıç Mersin’deki Kazada Can Verdi

Mersin'de yaşanan trafik kazasında ölen sözleşmeli erbaşın Malatya'da görevli olduğu öğrenildi. Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri sözleşmeli erbaş 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Mersin’in Tarsus ilçesi, gece saatlerinde meydana gelen feci bir trafik kazasıyla sarsıldı. Malatya’da görev yapan bir sözleşmeli erbaşın ve yanındaki genç kadının yaşamını yitirdiği kaza, bölgede büyük üzüntüye neden oldu.
KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ KAYALARA ÇARPTI
Edinilen bilgilere göre, 25 yaşındaki sözleşmeli erbaş Fatih Kılıç idaresindeki 01 SK 034 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulmaya başladı. Yolda taklalar atan araç, yol kenarında yığın halindeki kayalara çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
İKİ GENÇ TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, sürücü Fatih Kılıç’ın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta yolcu konumunda bulunan 26 yaşındaki Elif Karabacak ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Araçta bulunan diğer 2 yaralının ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
ACILI VEDA: MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Hayatını kaybeden Fatih Kılıç’ın Malatya 13. Komando Tugayı’nda görevli olduğu öğrenildi. Genç erbaşın cenazesi, memleketi Mersin’in Tarsus ilçesine getirildi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kılıç, gözyaşları ve dualar eşliğinde Sucular Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.