Malatya
26 Temmuz, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.55
  • EURO
    47.68
  • ALTIN
    4354.1
  • BIST
    10.643
  • BTC
    116765.39$

Malatya'da, Güvenli Trafik Akışı İçin Traktör Sürücülerine Reflektör Dağıtıldı

Malatya'da, Güvenli Trafik Akışı İçin Traktör Sürücülerine Reflektör Dağıtıldı
Malatya'da, traktörlerin karıştığı trafik kazalarını azaltmak ve güvenli bir trafik akışı sağlamak amacıyla, traktör sürücülerine reflektör dağıtıldı.

Malatya- Elazığ karayolu İnönü Üniversitesi mevkiindeki uygulama noktasında gerçekleşen programa Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve traktör sürücüleri katıldı.

MALATYA'DA 30 BİN 861 TRAKTÖR BULUNUYOR 

Programda konuşan Vali Yazıcı, kent genelinde 30 bin 861 traktör bulunduğunu ifade ederek, son 3,5 yılda 91 traktör kazasının meydana geldiğini kazalarda 3 kişinin hayatını kaybettiğini 166 kişinin ise yaralandığını belirtti. Yapılan konuşmalarından ardından sürücülere trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmelerde de bulunularak traktör sürücülerine reflektör dağıtımı yapıldı.

KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!