Malatya'da, Güvenli Trafik Akışı İçin Traktör Sürücülerine Reflektör Dağıtıldı

Malatya'da, traktörlerin karıştığı trafik kazalarını azaltmak ve güvenli bir trafik akışı sağlamak amacıyla, traktör sürücülerine reflektör dağıtıldı.
Malatya- Elazığ karayolu İnönü Üniversitesi mevkiindeki uygulama noktasında gerçekleşen programa Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve traktör sürücüleri katıldı.

MALATYA'DA 30 BİN 861 TRAKTÖR BULUNUYOR
Programda konuşan Vali Yazıcı, kent genelinde 30 bin 861 traktör bulunduğunu ifade ederek, son 3,5 yılda 91 traktör kazasının meydana geldiğini kazalarda 3 kişinin hayatını kaybettiğini 166 kişinin ise yaralandığını belirtti. Yapılan konuşmalarından ardından sürücülere trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmelerde de bulunularak traktör sürücülerine reflektör dağıtımı yapıldı.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.