Malatya'da İhalesi Gerçekleştirilen Konut Sayısı Belli Oldu!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya'da ihalesi gerçekleştirilen konut sayısının 37 bin 920'ye ulaştığını belirtti.
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Yatırım İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM) ile Emlak Konut tarafından ihalesi gerçekleştirilen konut sayısının 37 bin 920'ye ulaştığını belirterek, bu sayının önümüzdeki günlerde 65 bine çıkarılmasının hedeflendiğini belirtti.

İHALE ÇALIŞMALARI TAMAM!
Milletvekili Ölmeztoprak, Yatırım İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM) tarafından 7 bin 550 betonarme ile 3 bin 293 çelik konstrüksiyon konut projelerinde ise ihale çalışmalarının tamamlandığını, bir kısmının teslimatlarının da gerçekleştirildiğini ifade etti.
Akçadağ'da 2. Etap kapsamında inşa edilmesi planlanan 407 kalıcı konutta da ihale sürecinde tamamlandığını aktaran Milletvekili Ölmeztoprak, her yönü ile ayağa kalkmış bir Malatya için durmaksızın çalışacaklarını kaydetti.
KAYNAK:İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.