Malatya'da ilginç kaza!..

Malatya’da seyir halinde olan iki aracın arasında kalan otomobil trafiği felç etti. Sıkışma sonucu otomobilde mahsur kalan sürücünün imdadına polis ekipleri yetişti.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu adliye kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, kent merkezi istikametine seyir halinde olan 44 ADJ 355 plakalı Ford marka otomobil, aynı yöne ilerleyen 44 BG 821 plakalı kamyon ve 34 DDF 513 plakalı araçla çarpışarak iki aracın arasında kaldı.
Manevra kabiliyetini kaybeden otomobilin sürücüsü bir süre aracından inemezken, ihbar üzerine olay yerine trafik ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle otomobil sıkıştığı yerden çıkarılırken, bölgede trafik ise bir süreliğine durdu.
Yaralananın olmadığı kazada araçların bulundukları yerden kaldırılmasıyla trafik yeniden normale dönerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KURBANLIĞINIZ BAYRAMDAN ÖNCE ÖLDÜYSE PARASINI ÖDER MİSİNİZ? Kapora verdiniz ama hayvan öldü… Şimdi ne olacak?
- Alışveriş Tutkunlarına Garajda Şok Fırsatlar
- Tecde’de Bahçeye Uçan Otomobilde Can Pazarı!
- Burası Da Darende: Sebze Hali Gölden Hâllice Oldu
- Malatya’da Yağmur Değil, Yönetim Krizi Yağdı: Kent Göle Döndü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.