dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.55
  • EURO
    43.88
  • ALTIN
    4035.0
  • BIST
    9.176
  • BTC
    96093.639$

Malatya’da İskelenin Üstünde Halay Var


Deprem sonrası inşa süreci devam eden Malatya’da, Çöşnük Mahallesi’ndeki bir şantiyede çalışan üç işçinin iskele üzerinde halay çektiği anlar, hem izleyenleri gülümsetti hem de sosyal medyada ilgi odağı oldu.
Narin

Malatya’da 6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan konut inşa çalışmaları hız kesmeden sürerken, Çöşnük Mahallesi’ndeki şantiyeden gelen bir görüntü, gülümseten anlara sahne oldu.

İŞÇİLER HALAYLA STRES ATTI

Rezerv alan statüsünde devam eden konut inşaatında çalışan üç işçi, yoğun ve yorucu mesaiye kısa bir ara verip, halay çekerek stres attı. İnşaat iskelesi üzerinde müzik açarak halaya duran işçilerin keyifli görüntüleri, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

SOSYAL MEDYADA GÜLÜMSETEN ANLAR

İşçilerin halay performansı kısa sürede sosyal medyada yayılırken, çok sayıda kişi yorumlarıyla moral veren bu anları takdir etti. Renkli görüntüler, çalışma koşullarına rağmen pozitif kalabilmenin örneği oldu.

MORAL VE MOTİVASYON YÜKSEK

Malatya genelinde yürütülen konut çalışmalarında görev alan binlerce işçi, zorlu şartlara rağmen mesailerine aralıksız devam ederken, bu tür görüntüler moralin yüksek olduğunu gösterdi.

KAYNAK: İHA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!