Malatya’da Kaçırılma Olayında Tansiyon Yükseldi: Soruşturma Derinleşiyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, araç alım satımı nedeniyle husumetli 2 kişi, silah zoruyla kaçırılmak istendi. Olayın ihbar edilmesinin ardından Malatya polisi harekete geçti ve 3 zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan operasyonda, kullanılan pompalı tüfek ve gasp edilen iki cep telefonu ele geçirildi.
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, araç alım satımı nedeniyle aralarında husumet bulunan Y.B. ve B.D.H., A.M., Y.D.A. ve M.E. tarafından silah zoruyla kaçırılmak istendi.
TARTIŞMA BÜYÜDÜ, KAÇIRILMA GİRİŞİMİ BAŞLADI
Y.B. ve B.D.H.'nin silah zoruyla araca alınması sırasında, Y.B. kurtulmayı başararak durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kaçırma girişimiyle ilgili başlattıkları operasyonla 3 zanlıyı kısa sürede yakaladı. Mağdur B.D.H. ise kurtarıldı.

KULLANILAN POMPALI TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ
Olayla bağlantılı olarak, kullanılan pompalı tüfek ve gasp edilen iki cep telefonu da ele geçirildi.
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Malatya Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.