Malatya’da Korkutan Bahçe Yangını Ekiplerin Müdahalesiyle Söndürüldü

Malatya’nın Gazi Mahallesi’nde bir evin bahçesinde bulunan odunlukta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü. Can kaybının yaşanmadığı olayda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.
Malatya, Gazi Mahallesi Şehit Ali Polat Sokak üzerinde bulunan bir evin bahçesinde hareketli dakikalar yaşandı. Bahçe içerisinde yer alan odunlukta, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen ve gökyüzünü dumanla kaplayan alevler, mahalle sakinleri arasında büyük bir endişeye yol açtı.

İTFAİYEDEN HIZLI MÜDAHALE
Yangını fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yangının çevredeki konutlara sıçramaması için yoğun bir çaba sarf etti. İtfaiyenin koordineli çalışması neticesinde alevler kısa sürede kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.
MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ
Çıkan yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı olurken, odunlukta bulunan yakacakların tamamı kullanılamaz hale geldi. Yangının soğutma çalışmalarının ardından, çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.