Malatya’da Marangozhane Kül Olmaktan Son Anda Kurtuldu

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir marangoz atölyesinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Malatya’da gece saatlerinde bir marangoz atölyesinde çıkan yangın paniğe yol açtı. Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi’nde meydana geldi.
ALEVLERE İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
Edinilen bilgilere göre, Kilit Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir marangoz atölyesinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, alevlere kısa sürede müdahale etti.

BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle çevre işyerlerine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.
İNCELEME BAŞLATILDI
Yangının çıkış nedeniyle ilgili polis ve itfaiye ekiplerince soruşturma başlatıldı. Mahalle sakinleri ise sabaha karşı yaşanan olayı endişeyle izledi.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.