dore okulları
Malatya
09 Mayıs, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.61
  • EURO
    43.78
  • ALTIN
    4135.9
  • BIST
    9.279
  • BTC
    102916.45$

Malatya’da Meslek Belgesi İçin Makaslar Konuştu

Malatya’da Meslek Belgesi İçin Makaslar Konuştu
Malatya Park AVM’de düzenlenen Mesleki Yeterlilik Seviye-4 sınavı, kuaförlük ve berberlik alanlarında uygulamalı ve teorik olarak gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı illerinden gelen adaylar, meslek belgeleri için ter döktü.
Narin

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kuaförlük ve berberlik alanında önemli bir sınav organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Şener Eroğlu Akademi tarafından düzenlenen MYK Seviye-4 Mesleki Yeterlilik Sınavı, URAS Personel Belgelendirme iş birliğiyle gerçekleştirildi.

TEORİK VE UYGULAMALI SINAV BİR ARADA

Bay ve bayan kuaförlüğü ile erkek berberliği alanlarında yapılan sınavlar, teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada tamamlandı. Malatya'nın yanı sıra çevre illerden gelen birçok aday, mesleklerini belgelemek için ter döktü.

EROĞLU: “BURADA İŞ VAR, GELECEK VAR”

Şener Eroğlu, deprem sonrası Malatya’da düzenlenen bu sınavların şehir için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, “Bu süreçte bizlere destek veren URAS Personel Belgelendirme yetkililerine ve Malatya Park AVM Yönetimi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Eroğlu, sosyal sorumluluk kapsamında ücretsiz eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı. “Sizler de mesleğinizi belgelendirmek istiyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz. Burada aş var, burada iş var, burada gelecek var” diye konuştu.

KAYNAK: İHA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!