Malatya'da Mikail Akkuş Feci Kazadan Sonra Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti

Malatya’da dün akşam 3 otomobilin karıştığı ve kullandığı aracın ikiye ayrıldığı feci kazada ağır yaralanan 37 yaşındaki Mikail Akkuş, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Malatya’da dün akşam Elazığ Yolu Sincik yol ayrımında meydana gelen trafik kazasından acı haber geldi. Üç otomobilin karıştığı kazada, Mikail Akkuş’un (37) kullandığı 44 AEE 258 plakalı otomobil çarpışmanın şiddetiyle ikiye ayrıldı. Olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Mikail Akkuş, burada yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR
Feci kazada Mikail Akkuş’un bulunduğu otomobilde yolcu olarak yer alan H.A. ve B.M.A. ile diğer otomobilde bulunan F.G. yaralandı. Hastanede tedavisi süren üç yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
ADLİ TAHKİKAT DEVAM EDİYOR
Bir kişinin ölümü ve üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın ardından başlatılan adli tahkikat sürüyor.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Mikail Akkuş Feci Kazadan Sonra Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti
- Pazar Yerinde Baygınlık Geçiren Veli Ağbaba Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı
- Malatya'da Üç Otomobil Çarpıştı! Bir Araç İkiye Bölündü
- Malatya Şeker Fabrikası’nda Pancar Taşıyan Nakliyeciler Fiyat Yetersizliği Nedeniyle Kontak Kapatma Noktasına Geldi
- Yeni Çarşıda İşyerleri Neden Boş Kalıyor? Emlakçılar Odası’ndan Kira Uyarısı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.