Malatya
09 Haziran, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Malatya’da Peş Peşe Yangınlar: Tofaş Alev Aldı, Baraka Kül Oldu!

Malatya’da Peş Peşe Yangınlar: Tofaş Alev Aldı, Baraka Kül Oldu!
Malatya’nın Akçadağ ve Yeşilyurt ilçelerinde gece saatlerinde çıkan iki ayrı yangın paniğe neden oldu. Bir baraka ve bir araç alevlere teslim olurken, olaylarda can kaybı yaşanmadı.
Narin

Malatya’nın iki ayrı noktasında meydana gelen baraka ve araç yangınları, vatandaşlarda korkuya neden oldu. Yangınlar, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

AKÇADAĞ'DA BARAKA ALEV ALEV

İlk olay, Akçadağ ilçesi Aktepe Mahallesi Şehit Polis Candaş Kaplan Caddesi üzerinde bulunan bir barakada yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

YEŞİLYURT'TA TOFAŞ ALEV ALDI

İkinci yangın ise Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi Mesnevi Sokak’ta meydana geldi. Park halindeki Fiat Tofaş marka araç, bilinmeyen bir sebeple bir anda alev aldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Araçta maddi hasar oluşurken, olayda yaralanan olmadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Her iki yangında da can kaybı yaşanmazken, olaylarla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!