Malatya’da Tarihi ve Yasadışı Eşya Baskını: Darende’de Şüpheli Gözaltında!

Malatya’da, İl ve İlçe Jandarma Komutanlıklarının ortaklaşa düzenlediği operasyonda, Darende ilçesi Yenice Mahallesinde yaşayan S.D. isimli şahsın evinde büyük bir başarı sağlandı. Yapılan aramalarda, 471 gram kubar esrar, 45 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet detektör, 29 adet tarihi eser niteliğinde obje ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Şüpheli S.D., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, adli işlemler titizlikle sürdürülüyor.
Malatya’da jandarma ekiplerince Darende ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir şahsın evinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, tarihi eser ve silah ele geçirildi.
Malatya İl Jandarma Komutanlığı ile Darende İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda ilçeye bağlı Yenice Mahallesinde yaşayan S.D. isimli şüphelinin evine baskın yapıldı.
YASAL SÜREÇ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
Ev ve eklentilerde yapılan detaylı aramalarda 471 gram kubar esrar, 45 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet detektör, 29 adet tarihi eser niteliğinde obje ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüpheli S.D. hakkında adli işlemlere başlanılırken, yasal sürecin titizlikle yürütüldüğü belirtildi.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.