Malatya'da Tarlaya Uçan Otomobilde Bulunan Çocuk ve Yaşlı Kadın Yaralandı!

Malatya’nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu aynı araçta bulunan 9 yaşındaki bir çocuk ve 63 yaşındaki bir kadın yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Malatya’nın Darende ilçesinde seyir halindeyken kontrolden çıkan bir otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu biri çocuk, iki kişi yaralandı.
KAZA HEYİKETEĞİ MEVKİİNDE MEYDANA GELDİ
Olay, Malatya-Kayseri karayolu üzerindeki Heyiketeği Mahallesi yakınlarında yaşandı. 06 BLF 196 plakalı otomobili kullanan İrfan K. (62), Malatya istikametinden Darende yönüne ilerlediği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.
OTOMOBİL TARLAYA GİRDİ, İKİ YOLCU YARALANDI
Yoldan çıkan araç boş bir tarlaya devrilerek durabildi. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan 9 yaşındaki Berat Ali K. ve 63 yaşındaki Gülbeyaz K. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.
POLİS KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
Olayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kazanın nedeni araştırılırken, sürücünün ifadesine başvurulacağı öğrenildi.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Özal Mahallesi’nde Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralı
- MTÜ Yapay Zeka Yüksek Lisans Programıyla Bölgesel Bir İlke İmza Attı
- Karadağ’tan Tüfenkci’ye Sert Çıkış: Hırsızların Vekili Mi Olacaksınız?
- Sincik-Malatya Yolunda Kaza: Sürücü Hurdaya Dönen Araçtan Sağ Kurtuldu
- Yeni Malatyaspor’a Ceza Yağmuru: Puanlar Silinmeye Devam Ediyor!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.