Malatya'da taşlı-sopalı kavgaya polis müdahale etti

Yeşilyurt'ta konteynerde kalan depremzedeler ile nakliyeciler arasında ‘gürültü’ iddiasıyla çıkan taşlı , sopalı kavgada ortalık savaş alanına döndü.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde konteynerde kalan depremzedeler ile nakliyeciler arasında ‘gürültü’ iddiasıyla çıkan taşlı , sopalı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Bir kişinin yaralandığı olay özel hareket ve çevik kuvvet ekiplerin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Barguzu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede depremzedeler için oluşturulan konteyner kentte kalan vatandaşlarla ile eşya taşımacılığı yapan çok sayıda nakliyeci arasında gürültü tartışması nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede taşlı, sopalı kavgaya dönüşken bir kişi darp sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine özel hareket ve çevik kuvvet ekipleri sevk edilirken ekipler tarafları zorla yatıştırdı.
Nakliyecilerin kendilerini sürekli rahatsız ettiğini ileri süren konteyner kent sakinleri şahıslar hakkında şikayetçi olurken, nakliyeciler ise polis eşliğinden bölgeden çıkarıldı.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatyalı Başkan Candan Yüceer CHP’den İstifa Ederek Yeni Bir Yola Çıktı
- Malatya’da Liseler Arası İHA Yarışmaları İçin Kurumlar Bir Araya Geldi
- Malatya'da 5 Mahalle ve 25 Mezrayı Birbirine Bağlayan Grup Yolu Yenilendi
- Sancak Devir Teslim Töreninin Ardından Korgeneral Gültekin Yaralı Resmi Görevine Başladı
- Malatya'da Konteyner Çarşılar Kaldırılırken Esnaf Yüksek Kiralara Çözüm İstiyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 1KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.