Malatya’da Toprak Düşündürdü: Kavaklıdere-Pütürge’de Hafif Sarsıntı

Malatya’nın Kavaklıdere-Pütürge bölgesinde, Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, yerel saat ile 12:00:51’de hafif bir yer sarsıntısı kaydedildi. 3.1 büyüklüğündeki deprem, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
DEPREMİN DETAYLARI:
Sarsıntının merkez üssü, Kandilli Rasathanesi tarafından Kavaklıdere-Pütürge olarak açıklandı. Depremin şiddeti ve derinliği, bölge halkı arasında tedirginlik yaratmış olabileceği endişelerini taşıyor.
BÖLGE HALKI TEDBİRLİ:
Yerel yetkililer ve sivil toplum kuruluşları, halkı deprem konusunda bilinçlendirme ve olası artçı sarsıntılara karşı tedbirli olma çağrısı yapıyor. Şu ana kadar herhangi bir hasar veya yaralanma rapor edilmemiş olsa da, vatandaşların acil durum planlarını gözden geçirmeleri ve gerekli önlemleri almaları isteniyor.
Malatya’da yaşanan bu hafif sarsıntı, bölge halkını ve yerel yönetimleri her zaman depreme karşı uyanık ve hazırlıklı olmalarının önemini bir kez daha hatırlatıyor. Kandilli Rasathanesi ve ilgili kurumlar tarafından depremle ilgili gelişmeler ve olası artçı sarsıntılar yakından izleniyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.