Malatya’da Yangın Paniği: Yangının Sebebi Polis Tarafından Araştırılıyor!

Malatya Gazi Mahallesi Ceren Sokak'ta bulunan bir bahçe içerisindeki konteynerde yangın çıktı. İhbar üzerine hızla olay yerine ulaşan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına zamanında ve etkili bir şekilde müdahale ederek alevlerin çevreye sıçramasını önledi. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, konteynerde büyük çaplı maddi hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi polis tarafından araştırılıyor.
Malatya’nın Gazi Mahallesi’nde bulunan Ceren Sokak üzerinde, bir bahçe içerisinde yer alan konteynerde yangın paniği yaşandı.
İTFAİYE EKİPLERİ ALEVLERİ KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALDI
Yangın ihbarının alınmasının ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri derhal bölgeye sevk edildi. İtfaiye erleri, yangına zamanında ve koordineli bir şekilde müdahale ederek alevlerin hızla yayılmasını ve çevreye sıçramasını önledi.
CAN KAYBI YAŞANMADI, POLİS TAHKİKAT BAŞLATTI
Ekiplerin hızlı çalışması sayesinde sevindirici bir şekilde olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ancak yangın, bahçe içerisindeki konteynerde büyük çaplı maddi hasara neden oldu.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.