Malatya’da Yoğun Kar Yağışı: Yüksek Kesimlerde Kar Kalınlığı 50 cm'yi Geçti!

Malatya'da dün akşam başlayan kar yağışı, özellikle kırsal kesimlerde hayatı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde 50 santimetreye kadar ulaşırken, yolların kapanması nedeniyle Büyükşehir ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları devam ediyor.
Malatya'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini hızla artırarak, kenti beyaza bürüdü. Kar yağışının etkisi özellikle kırsal kesimlerde hissediliyor. Kentin, Akçadağ, Arapgir, Darende, Doğanyol, Pütürge ve Hekimhan ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı yer yer 50 santimetreye kadar ulaştı.
ULAŞIMDA ZORLUKLAR YAŞANIYOR
Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı yerleşim yerleri ile ulaşım sağlanamıyor. Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolları açmak için yoğun çaba harcıyor.
HAVA SICAKLIĞI 2 DERECE ALTINDA
Hava sıcaklığının sıfırın altında 2 dereceye kadar düştüğü Malatya’da, yağışların devam etmesi bekleniyor. Yetkililer, sürücüleri mecbur kalmadıkça yola çıkmamaları konusunda uyarıyor.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kendinle Kalmak Neden Bu Kadar Zorlaştı? Sessizlikle Yüzleşemeyen Modern İnsan
- Malatya’da 23 Temmuz Namaz Vakitleri Açıklandı: Sabah 03:33, Akşam 19:52
- Türkiye İle Kamboçya Arasında Sağlıkta Tarihi Ortaklık
- Yeşilyurt'ta 404 Konutun Anahtarı Sahiplerine Verildi
- Malatya’da Onlarca Mahallede Aynı Anda Elektrik Kesilecek
- 1SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.