Malatya'daki Kayısı Bahçesinden Dönen Amca Çocuklarının Araçları Çarpıştı

Malatya'daki kayısı bahçesinden evlerine dönen amca çocuklarının kullandığı kamyonet ve otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, İsa Ç. 23 AAG 684 plakalı kamyoneti Adıyaman-Şanlıurfa Karayolu Bölge Trafik Merkezi yakınlarında arızalanınca yol kenarına çekmek istedi. Bu esnada kamyonetin arkasından gelen Hamza Ç. idaresindeki 06 DY 0107 plakalı otomobil, duramayarak kamyonete arkadan çarptı.
.jpg)
KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI
Kaza yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, kazada yaralanan sürücülerden Hamza Ç. ile otomobilde bulunan Berat Ç., Salih Ç., Merve Ç., İde Ç. ve Azize Ç'yi sıkıştıkları yerden çıkarttı. İlk müdahalesi ekiplerce olay yerinde yapılan 6 yaralı, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Her iki araç sürücünün amca çocukları olduğu ve her iki araçta bulunan kişilerin Malatya'daki kayısı bahçelerinde çalıştıktan sonra memleketleri Şanlıurfa'ya döndükleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Son Usta Havlu Atıyor! Çeyiz Kültürünün Unutulmaz Parçası Yorgancılık Yok Olma Noktasında
- Behçet Bakır’ın İsmi Gündemde! Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Neden Resmi Makamlara Gidiyor?
- Seçim Bitecek Köprü Gelecek Demişlerdi Ama Akçadağ ve Yazıhan Halkı Tohma Çayı'nı Halâ Yüzerek Geçiyor
- Meclis Üyeleri Mahallelerin Taleplerini ve İlçenin Geleceğini Bu Toplantıda Masaya Yatırdı
- MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan Görevinden İstifa Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.