Malatya’daki Şantiyede Can Pazarı: Bir İşçi Ağır Yaralı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bulunan Bakırcılar Çarşısı şantiye alanında meydana gelen kazada bir işçi ağır yaralandı. Aynı noktada birkaç gün önce başka bir işçi yaşamını yitirmişti.
Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Dabakhane Mahallesi’nde, Bakırcılar Çarşısı şantiye alanında saat 13.30 sıralarında meydana gelen iş kazasında bir işçi ağır yaralandı.
İddiaya göre, şantiye alanında çalışan R.C. isimli işçi, binanın 5’inci katında yükleme yapıldığı sırada kepçeyle duvar arasında sıkıştı. Olay yerinde bulunan diğer çalışanların ihbarı üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan işçi R.C., hastaneye kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgilere göre işçinin hayati tehlikesi bulunuyor.

AYNI NOKTADA KISA SÜRE ÖNCE BAŞKA BİR KAZA YAŞANMIŞTI
Öte yandan aynı şantiye alanında geçtiğimiz günlerde de bir başka iş kazası yaşanmış, altyapı çalışması sırasında toprak altında kalan bir işçi hayatını kaybetmişti.
Yaşanan son kazayla birlikte şantiyede iş güvenliği tedbirlerinin yeterliliği yeniden sorgulanmaya başlandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.