Malatya'dan Dünya pazarlarına...

Malatya’dan 40’tan fazla ülkeye mutfak ve banyo ürünleri ihracatı yapan fabrika, bu yıl daha fazla ürün ihracatı gerçekleştirecek.
1. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu.
.jpg)
MALATYA'DAN DÜNYA'YA MUTFAK ve BANYO ÜRÜNLERİ İHRACATI!
Vali Şahin, 6 bin 400 metrekare alan üzerinde kurulu, 50 işçinin istihdam edildiği, 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan, mutfak ve banyo sektöründe faaliyet gösteren fabrikayı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uluğ Güler’den, fabrikanın üretim kapasitesi, fabrikada üretilen ürünler ve fabrikanın istihdama katkısına ilişkin bilgiler aldı. Güler, bu yıl daha fazla ülkeye daha fazla ürün ihraç etmek için çaba gösterdiklerini belirtti. Şahin’e incelemeleri esnasında, 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar da eşlik etti.
Şahin, daha sonra 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Yönetim Kurulu Toplantısında, 2022 yılının genel değerlendirilmesi yapılarak, gündeme ait konular görüşüldü.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Kolonlardan Gelen Sesler Mahalleliyi Sokağa Döktü
- Düğün Sevinci Facianın Eşiğinden Döndü: Konvoyda Zincirleme Kaza Yaşandı
- Malatya Emniyetinden Uyuşturucuya Geçit Yok: 7 Şüpheli Tutuklandı
- Malatya'da Sosyal Konutlarda Teslim Öncesi Kapılar Kırıldı
- Ağır Yaralı Olarak Sağlık Merkezine Getirilen 58 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.