Malatyalı çiftçiler dikkat!

Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, mazot gübre ve toprak analizi desteği için halen müracaatta bulunmayan çiftçileri uyardı.
Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, devletin üreticilere sunduğu desteklerden faydalanılması gerektiğini belirterek, zaman kaybedilmeden çiftçilerin ilgili yerlere başvurmalarını istedi. 31 Aralık'a kadar başvuruların alınacağını kaydeden Solmaz, verilen desteklerden faydalanılması adına mutlaka dilekçe ile başvuru yapılması gerektiğini hatırlatarak, aksi durumda ise destekten faydalanılamayacağını söyledi. Destekler ile ilgili Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'den yapılan açıklamada ise çiftçilerin Toprak Analizi Desteğinden de faydalanabilmeleri için tarımsal faaliyet yürüttükleri her bir 50 dekar ve üzeri tarım arazileri için yaptırdıkları analiz sonuçlarını 31 Aralık 2015 tarihi mesai bitimine kadar İlçe Müdürlüklerine teslim etmeleri gerektiği belirtildi.
Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğe göre, 2015 üretim yılında çiftçi kayıt sistemine dahil olup mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemesinden faydalanmak isteyen çiftçilerin 31 Aralık 2015 tarihi mesai bitimine kadar dilekçe ile ÇKS kayıtlarının bulundukları İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.