dore okulları
Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66971.102$

Malatyalı Futbolculara Önem Verilmesi Gerekiyor


Malatyalı Futbolculara Önem Verilmesi Gerekiyor
Narin

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya İl Özel İdarespor iftar yemeği verdi.
Yeni sezon hazırlıklarına Cumartesi günü Malatya'daki tesislerinde başlayacak olan İl Özel İdarespor, spor camiasıyla iftar yemeğinde buluştu.
Yeşil Elma'da verilen iftar yemeğine Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Genel Meclisi Üyeleri, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, İl Hakem Kurulu Başkanı Akın Kaan Öz, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Saha Komiserleri Derneği Başkan Vekili Nurettin Doğan, Yol iş sendikası başkanı Mustafa Sülü, İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam, kulüp yönetimi, teknik heyet ve sporcular katıldı.
İftar sonrası konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Malatya İl Özel İdarespor'a yeni sezonda başarılar dileyerek, “Takımımızın çalışmalarını takip ederek, maçlarını izliyoruz. Geçtiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koydular. Yeni sezonda da takımımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşallah daha iyi bir konuma geleceklerdir” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, İl Özel İdarespor'un bu sezon daha iyi bir mücadele ortaya koyacağını kaydederek, şunları söyledi: “Malatya İl Özel İdarespor yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Hazırlıklar kapsamında transferlerini de gerçekleştiriyorlar. BAL Liginde bu sezon çok daha iyi mücadele edeceklerine inanıyorum.”
Şavata, Malatyalı futbolculara önem verilmesi gerektiğinin de altını çizerek, “Futbolu temeline götürmemiz gerekiyor. Her zaman ve her fırsatta bunu dile getiriyorum. Yeni Malatyaspor'un futbolu ve sporu, Malatyalı gençlerin bu işe ne kadar çok çekilirse, o kadar daha çok faydalı olacağına inanıyorum. Yerelde böyle bir çalışma yapan İl Özel İdarespor yönetim, teknik heyet ve sporcularına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
Yol iş sendikası başkanı Mustafa Sülü de, İl Özel İdarespor'a yeni sezonda başarılar dileyerek, “2013-2014 sezonunun Malatya İl Özel İdarespor adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ise, Malatya İl Özel İdarespor'un BAL Liginde iyi bir performans ortaya koyduğunu belirterek, “Malatya'mızın güzide kulüplerinden birisi olan İl Özel İdarespor kulübümüzün 2 yıldır BAL Liginde gösterdiği performans herkesin takdirine mazhar oldu. Yeni sezonda da kulübümüzün Malatya'mızı BAL Liginde en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır” şeklinde konuştu.
Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam da, takım olarak Malatya'yı BAL Liginde en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını kaydederek, “İftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de yeni sezonu açmış bulunuyoruz. Tüm spor camiasına, camiamıza ve Malatya'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başarılarla dolu bir sezon geçirmek istiyoruz. BAL Ligini geçen sezon 10'ncu sırada tamamladık. Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde şampiyon olan Tecdespor ile baraj maçı oynadık. Bu maçı 1-0 kazanarak, tekrar BAL Liginde mücadele etme hakkını kazandık. Bu sezon, geçen sezonun üzerine koyarak, ligde daha iyi mücadele etmek istiyoruz. Bu anlamda kadromuza katmak istediğimiz futbolcularla anlaştık. Bundan sonraki süreçte de gerek görüldüğü takdirde transfer çalışmalarımız devam edecek” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!