Malatya
29 Temmuz, 2025, Salı
  • DOLAR
    40.57
  • EURO
    47.05
  • ALTIN
    4331.0
  • BIST
    10.542
  • BTC
    118825.75$

Malatyalı güreşçi başarısıyla göz doldurdu


Malatyalı güreşçi başarısıyla göz doldurdu
Malatyalı güreş sporcusu Emir Ömer Bozdağ Türkiye Güreş Şampiyonasında serbest stilde ikinci, greko-romende ise üçüncü oldu.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatyalı güreş sporcusu Emir Ömer Bozdağ Türkiye Güreş Şampiyonasında serbest stilde ikinci, greko-romende ise üçüncü oldu.

 MALATYALI GÜREŞÇİ EMİR ÖMER BOZDAĞ BAŞARI GÖSTERDİ
Türkiye Güreş Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 12 - 13 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara'da yapılan 11 - 13 Yaş Türkiye Güreş Şampiyonasında Malatyalı Emir Ömer Bozbağ Serbest Stil de Türkiye ikincisi Greko-Romen de de Türkiye Üçüncüsü oldu. 
Ankara'da yapılan 11 - 13 Yaş Türkiye Güreş Şampiyonasında Malatyalı güreşçi Emir Ömer Bozbağ serbest stilde Türkiye ikincisi, greko-romende de Türkiye üçüncüsü olması Malatya güreş camiasında da memnuniyetle karşılandı. 

"BAŞARILARIMIZ KATLANARAK DEVAM ETSİN"
Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan yaptığı açıklamada, “Sporcumuz Emir Ömer Bozbağ'ı, antrenörlerimizi ve sporcumuzun ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. İnşallah güreşteki başarılarımız katlanarak devam eder” ifadelerini kullandı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!