dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63709.973$

Malatyalı şehide son veda!


Malatyalı şehide son veda!
Diyarbakır’da göreve giderken trafik kazasında şehit olan polis memuru Kemal Güleç’in (32) naaşı düzenlenen törenin ardından memleketi Malatya’ya gönderildi. Diyarbakır’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Kemal Güleç memleketi Malatya’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Narin

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzeri Kantar Kavşağında dün akşam saatlerinde 34 FPH 196 plakalı aracın bariyerleri aşarak iki polisin içerisinde bulunduğu 46 AFF 530 plakalı otomobil ile 27 AHF 226 plakalı ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada polis memuru Kemal Güleç (32) olay yerinde hayatını kaybetmiş 1’i polis 5 kişi de yaralanmıştı.

POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kazada hayatını kaybeden bir çocuk babası polis memuru Kemal Güleç’in cenazesi Diyarbakır’daki işlemlerinin ardından getirildiği memleketi Malatya’da ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında defin edildi.

Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen törende Güleç’in babası, annesi, eşi ile kardeşinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Törene Vali Hulusi Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, MHP (MYK) Üyesi Eyüp Gönültaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Alay Komutanı Ercan Altın, kurum amirleri ve yakınları katıldı.

***

DİYARBAKIR'DAKİ TÖREN

Şehit polis Kemal Güleç’in özgeçmişinin okunduğu tören, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirildi. Şehit Kemal Güleç için duaların edildiği törende, babası, annesi, eşi ve kardeşinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. 

"MEKANI CENNET OLSUN"

Şehidin eşi ve çocuğunun kendilerine emanet olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya yaptığı konuşmada, “Genç bir meslektaşımız elim bir trafik kazası sonucu erken yaşta aramızdan ayrılmıştır. Onu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Sözün bittiği yerdeyiz. 6 yıldır teşkilatımıza çeşitli yerlerde çalışarak hizmet etmiş Kemal Güleç kardeşimize son görevimizi yapmak için toplanmış bulunmaktayız. 2 yıldır Diyarbakır kadrosunda başarıyla hizmet veren kardeşimizin geride bıraktığı evladı ve kıymetli eşi bize emanettir. Bundan sonraki süreçte de her daim ailesinin yanında olmayı sürdüreceğiz. Merhuma rahmet kederli ailesine ve meslektaşlarıma başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!