Malatyalı şehit için mevlit okutuldu

Malatya'da 8 Ağustos 2022 tarihinde Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil Koç için Mevlit okutuldu. Eller Malatyalı şehit için semaya kalktı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 Ağustos 2022 tarihinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanarak, 8 Ağustos 2022 tarihinde Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil Koç için Mevlit okutuldu.
MEVLİDE KATILANLAR
Fırat Mahallesi’ndeki Mevlide, Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin ile birlikte AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Şehit ve Gazi Dernekleri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
DUALAR EDİLDİ
Mevlit, okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ardından İl Müftü Vekili Hasan Nacar’ın yaptığı dua ile sona erdi.
Mevlit sonrası protokol üyeleri, şehidin eşi Yeter Koç, annesi Gülşen Koç ve şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da J ve S Plaka Taşımacılığına Yüzde 20 Zam Geldi
- Adliyede Şehit Yakını Personelin Görev Tanımı Genelgeyi Yok Sayıyor
- 2026 Hasadında Arpa ve Buğday Yeni Silolarda Depolanacak
- Kiltepe Mahallesi’nde Çıkan Yangın Korku Dolu Anlara Neden Oldu
- Elazığ Yönünde Trafik Felç Oldu! Alt Geçitte Feci Zincirleme Kaza
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.