Malatyalı sokakta polis teyakkuzda!
Malatya’da polisler, korona virüs uyarısı için klip yaptı. Polis memurlarının görev aldığı klip çekiminde, polisler vatandaşları korona virüse karşı uyarıyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, klipte konuşup, vatandaşları korona virüs uyarısı yapıp, virüsün daha fazla yaygınlaşmaması için herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi.
"EVİNİZDE KALIN"
Dağdeviren, “Virüsle mücadele kapsamında devletimiz bir takım yasaklar ve tedbirler geliştirmiştir. Biz sizler ve sizlerin sağlığı için dışarıdayız. Sizler sevdikleriniz ve bizler için evinizde kalın. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız kurallara, yasaklara uysun. Mecburi ihtiyaçlar için sokağa çıkıldığında mesafeyi koruyalım. Bu virüsün üstesinden geleceğimize inanarak, hep birlikte kurallara uyarak, üzerimize düşen görevleri kendimiz, sağlığımız, sevdiklerimiz, ülkemiz ve geleceğimiz için yerine getirelim” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Selçuklu Mahallesi Modern Taziye Evine Kavuştu
- Malatya Ticareti İçin Artan Dükkanlar Kiracı Esnafa Satılsın
- Beydağı’nda Pedallar Malatya İçin Çevrildi: 650 Sporcu Yarışta
- İkizce TOKİ Konutlarının OSB Çalışanlarına Faizsiz Satılması Teklif Edildi
- Şahnahan Mahallesi’nde 60 Hane Doğalgazsız Kaldı! BBP Yerinde İnceleme Başlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.