Malatyalı vatandaş, sosyal medyada gündem olurken görüntüler binlerce kez izlendi
Malatya'da yaşayan sosyal medya yayıncısı neden AK Parti'ye oy verdiğini böyle anlattı: "LGBT diyip duruyorlar, askerimize, polisimize kurşun sıkanlarla ortak oldular." O anlar sosyal medyada gündem olurken görüntüler binlerce kez izlendi.
Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa gitti, fakat hiçbir aday yüzde 50'nin üzerinde oy alamadığı için seçim ikinci tura kaldı. 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçiminde Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanı olmak için yarışacak.
Seçimin yankıları sürerken Malatya'da yaşayan bir depremzede neden AKP'ye oy verdiğini böyle anlattı: "LGBT diyip duruyorlar, askerimize, polisimize kurşun sıkanlarla ortak oldular.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.