Malatya
17 Haziran, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.83
  • EURO
    35.22
  • ALTIN
    2443.5
  • BIST
    10471.32
  • BTC
    65467.28$

Malatyalılar şemsiyeleri hazırlayın! Meteoroloji saat verdi: Gök delinecek!

Malatyalılar şemsiyeleri hazırlayın! Meteoroloji saat verdi: Gök delinecek!
Meteoroloji yetkilileri 16 Kasım Perşembe günü beklenen şiddetli yağmur ve soğuk hava öncesinde Malatyalılar'ı uyardı.

Soğukların ülkeye girmesiyle birlikte sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşeceğini söyleyen Meteoroloji uzmanları vatandaşların daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bitlis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının yurdun kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, Marmara ve Karadeniz'de kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Perşembe) öğle saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, kıyılarda yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın, yarın (Prşembe) öğle saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Bingöl ve Muş çevreleri, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve batısı ile Bitlis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARDAHAN 1°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı

ERZURUM 1°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı

MALATYA 6°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren hafif sağanak yağışlı

VAN 5°C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu

Malatyatime.com.tr

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!